Η εταιρεία μας

Η εταιρεία NALVI ΟΕ δραστηριοποιείται από το 1974 στον τομέα θέρμανσης και ειδικά στην ατομική και κεντρική θέρμανση, στα ενεργειακά τζάκια, στα φωτοβολταϊκά συστήματα και στην παραγωγή ζεστού νερού. Έχει εκγαταστήσει χιλιάδες συστήματα θέρμανσης και ειδικά ατομικής θέρμανσης, ανά τη χώρα. Η προτίμηση των πολυπληθών πελατών στα συτήματα θέρμανσης οφείλεται στην αξιοπιστία των κατασκευασμένων μονάδων στην Αγγλία και στη μεγάλη οικονομία στα καύσιμα. Τα συστήματα αυτά θεωρούνται οικονομικότερα στην κατανάλωση καυσίμων και από το φυσικό αέριο, ενώ παράλληλα παρέχουν ΑΠΟΛΥΤΗ ασφάλεια την οποία ακόμα δεν εγγυάται το φυσικό αέριο.

Ατομική θέρμανση

Η ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΛΥΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Η εταιρεία NALVI εισάγει τα ατομικά καλοριφέρ WEC (WORCESTER-DANESMOOR) από το έτος 1974 και έχει κάνει χιλιάδες εγκαταστάσεις σε χιλιάδες νοικοκυριά της Ελλάδας. Όλοι οι πελάτες μας συστήνουν την εταιρεία μας σεάλλους πελάτες επειδή έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την άψογη λειτουργία των μηχανημάτων, τη μεγάλη οικονομία καυσίμων και από το γεγονός ότι δεν παρουσιάζουν βλάβες. Οι εν λόγω μονάδες έχουν κατασκευαστεί στην Αγγλία με προδιαγραφές υψηλής τεχνολογίας Αμερικής και Ευρωπαϊκής Ένωσης, για αυτό άλλωστε είναι φιλικές και στο περιβάλλον όπως αυτό έχει αποδειχθεί στις αμερικανικές και ευρωπαϊκές πόλεις. Από μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σχετικά με την κατανάλωση καυσίμου διαπιστώθηκε ότι 3 δοχεία πετρελαίου των 18 λίτρων, θερμαίνουν 8 χώρους επί 15 ημέρες, έτσι θεωρείται το πλέον οικονομικότερο και ασφαλέστερο μέσο θέρμανσης σε παγκόσμια κλίμακα.

 

 

 

Το κάθε ατομικό καλοριφέρ WEC-WORCESTER-DANESMOOR αναλόγως της δυναμικότητάς του, μπορεί ναθερμάνει μικρούς και μεγάλους χώρους μέχρι 400 τ.μ. Αυτά λειτουργούν με πετρέλαιο DIESEL και θερμαίνουνμονοκατοικίες, διπλοκατοικίες, διαμερίσματα, βίλλες κλπ. Μπορούν ακόμη να συνεργασθούν με τα Γερμανικά Τζάκια - καλοριφέρ της Olsberg και με τους ηλιακούς θερμοσίφωνες τριπλής ενέργειας για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία καυσίμων. Επίσης συνδέονται με όλα τα είδη σωμάτων καλοριφέρ σε μονοσωλήνιο ή δισωλήνιο σύστημα ή σε ενδοδαπέδια θέρμανση και διατίθενται στην κατανάλωση σε δύο τύπους:

Τον τύπο STANDARD, ο οποίος προσφέρει μόνο τη θέρμανση

Τον τύπο SUPER, ο οποίος προσφέρει θέρμανση και ζεστό νερό αντικαθιστώντας έτσι τον δαπανηρό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα

 

Τα εν λόγω καλοριφέρ εισάγονται ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ και απ' ευθείας από την κατασκευάστρια χώρα της Αγγλία κατ' αποκλειστικότητα της εταιρείας NALVI και είναι κομψότατα, αθόρυβα, άοσμα, ασφαλέστατα, καθαρότατα, με μεγάλο βαθμό απόδοσης μέχρι 96%, περικλείουν δε μέσα:

Τον πιεστικό καυστήρα

Τον λέβητα διπλών τοιχωμάτων, πολλαπλών διαδρομών

Το δοχείο διαστολής

Τον κυκλοφορητή τριών ή τεσσάρων ταχυτήτων

Τα ασφαλιστικά

Το Boiler ζεστού νερού

Τους αυτοματισμούς κλπ.

 

 

Επίσης, ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν απαιτείται κτιστή καπνοδόχος, μπορεί δε αυτή να βγαίνει έξωόπωςο σωλήνας του απορροφητήρα κουζίνας και τούτο λόγω της τέλειας καύσης. Η απλή, η ασφαλής καιγερή κατασκευή των μονάδων αυτών υπόσχεται σε συσχετισμό με την εταιρεία NALVI που τις εισάγει εύκολο και τέλειο SERVICE.

 

Οι Άγγλοι έχουν πρωτοτυπήσει στο SERVICE καταργώντας την επίσκεψη του συντηρητή καυσίμων στο χώρο του ατομικού καλοριφέρ, δίνοντας την ευκαιρία στον ιδιοκτήτη, εφόσον το επιθυμεί, με πανεύκολο τρόπο, να βγάλει τον καυστήρα, που ζυγίζει 10 kg, να τον προσκομίσει στα εργαστήρια της εταιρείας NAVLI, να γίνει η συντήρησή του πιο καλά και πιο φθηνά και κατά αντίστροφο τρόπο να τον επανατοποθετήσει ακόμα και αν ο ιδιοκτήτης είναι τελείως άσχετος. Παρ' όλα αυτά, εάν ο ιδιοκτήτης επιθυμεί, μπορούν τα συνεργεία μας να μεταβούν σε όλα τα σημεία της χώρας να πραγματοποιήσουν τη συντήρηση.

 

Σχηματική διάταξη σύνδεσης μονάδας με σώματα και καταναλωτές ζεστού νερού

 

Οι διαστάσεις των ατομικών μονάδων είναι σύμφωνες με τα διεθνή πρότυπα χώρων κουζίνας και προσαρμόζονται εύκολα στον περιβάλλοντα χώρο μιας και δε διαφέρουν σε τίποτα από ένα ηλεκτρικό πλυντήριο ή μια κουζίνα. Το εξωτερικό τους περίβλημα με το θαυμάσιο φινίρισμα σε μέταλλο εμαγιέ καθαρίζεται εξίσου εύκολα όπως και οποιαδήποτε άλλη οικιακή συσκευή.

Βεβαίως, οι μονάδες αυτές, όταν υπάρχει έλλειψη χώρου μπορούν τα τοποθετηθούν εκτός από την κουζίνα σε ένα χωλ ή σε μία αποθήκη ή στο μπαλκόνι ή σε πλατύσκαλο ή σε δώμα, υπόγειο κλπ.

 

ΔΙΑΣΤΑΣΟΛΟΓΙΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
Τύπος
Ισχύς (kcal/h)
Ύψος (mm)
Πλάτος (mm)
Μήκος (mm)
20 Standard
20000
850
430
560
25 Standard TR
25000
850
480
630
30 Standard
30000
850
510
620
33 Standard TR
33000
850
480
630
50 Standard
50000
1020
510
720
20 Super
20000
850
720
620
25 Super TR
25000
850
480
630
30 Super
30000
850
720
620
33 Super TR
33000
850
480
630

 

Η εταιρεία των επαναστατικών ατομικών μονάδων WEC κατασκευάζει επίσης και μονάδες που λειτουργούν με αέριο (GAS).