Η εταιρεία μας

Η εταιρεία NALVI ΟΕ δραστηριοποιείται από το 1974 στον τομέα θέρμανσης και ειδικά στην ατομική και κεντρική θέρμανση, στα ενεργειακά τζάκια, στα φωτοβολταϊκά συστήματα και στην παραγωγή ζεστού νερού. Έχει εκγαταστήσει χιλιάδες συστήματα θέρμανσης και ειδικά ατομικής θέρμανσης, ανά τη χώρα. Η προτίμηση των πολυπληθών πελατών στα συτήματα θέρμανσης οφείλεται στην αξιοπιστία των κατασκευασμένων μονάδων στην Αγγλία και στη μεγάλη οικονομία στα καύσιμα. Τα συστήματα αυτά θεωρούνται οικονομικότερα στην κατανάλωση καυσίμων και από το φυσικό αέριο, ενώ παράλληλα παρέχουν ΑΠΟΛΥΤΗ ασφάλεια την οποία ακόμα δεν εγγυάται το φυσικό αέριο.

Κεντρική θέρμανση

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥΩΡΟΦΑ ΚΤΙΡΙΑ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Η εταιρεία NALVI με την πολυετή εμπειρία στον τομέα της θέρμανσης διαθέτει και συστήματα κεντρικής θέρμανσης προερχόμενα από τη Γερμανία, όπως πχ BUDERUS, MASTER κλπ. Τα εν λόγω συστήματα είναι γνωστά για τηναξιοπιστία τους στο ευρύτερο κοινό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εταιρεία μας προσφέρει αδαπάνως για κάθε πελάτη την σύνταξη κοστολογίου για μία ολοκληρωμένη εγκατάσταση, ως και κάθε πληροφορία για ειδικές ανάγκες θέρμανσης κάθε κατοικίας.

Οι λέβητες MASTER είναι γερμανικοί και κατασκευάζονται από εύτηκτο αντιδιαβρωτικό μαντέμι GG 20 κατά DIN 1691. Έχουν 3 πλήρεις διαδρομές καυσαερίων και ο κορμός τους μονώνεται με υαλοπάπλωμα πάχους 50 mm με επικάλυψη ανακλαστικού φύλλου αλουμινίου. Το άνω, το οπίσθιο και τα πλευρικά καλύμματα μονώνονται με υαλοβάμβακα 50 mm. Η πόρτα είναι μονωμένη με πυρίμαχο υλικό από κεραμικές ίνες. Υπάρχει ενσωματωμένος πίνακας οργάνων ο οποίος περιλαμβάνει:

Διακόπτη ON-OFF

Θερμόμετρα νερού και καυσαερίων

Θερμοστάτες καυστήρα-κυκλοφορητή και ασφαλείας

Ενδεικτικές λυχνίες λειτουργίας